2017. május 1., hétfő

14.-15. fejezet


                                                             14.



  Tovább keresgéltem, kutatgattam. Így jutottam el többek között a Vatikán néhány titkához és érdekességéhez is.
Ha már Vatikán ismét, akkor kicsit erről is írok. Mint említettem fentebb, egyebek mellett, ott őrzik a Kronovízor egy igen fontos darabkáját, de a Biblia eredetijét is. Mert bizony létezik az eredeti Biblia, ami egyébként fordítás alatt áll, és egy magyar tudós dolgozik rajta... Mivel ő a legalkalmasabb erre a feladatra, mégpedig abból az okból kifolyólag, mivel az eredeti Biblia egyes részei ősi magyar rovásírással íródtak! Ez azért már valami, igaz-e?
 Megtehették volna, hogy megsemmisítik, nehogy valaha is az emberek kezébe kerüljön, ám mégsem tették, hiszen túl értékes!
 Sok-sok módosításon esett keresztül mint tudjuk. Ez szükséges volt ahhoz, hogy az embereket az orruknál fogva lehessen vezetni, nehogy ráébredjenek saját erejükre... De már a Biblia témáról is kezd lehullani a lepel szerencsére. A probléma csak az, hogy mégis sokan vakon követik a hamis tanításokat. Nem tehetnek róla, erre nevelték őket. Arra, hogy még csak véletlenül se merészeljenek gondolkodni, és tágítani azt a fránya csőlátást. Az embereknek mindig kell valami, amiben hihetnek, amibe kapaszkodhatnak, különben meglehetősen elveszettek lennének.
   A vatikáni jelképről, tényleg csak néhány mondat erejéig.
 A kulcsok Salamon kulcsai, az őrzött és elzárt tudást jelképezik, a kulcsok az Orion övvel és a Plejádokkal kapcsolatos titkok őrzését is jelenti. A fenyőtoboz- a tobozmirigyet szimbolizálja, a vödrök a fejlett genetikai tudást, a nyolcágú csillag pedig a magas szabadkőműves fokozat jele.
A Vatikáni elöljáróságok nagyon is tisztában vannak a valódi teremtés történetével, de már késő, hogy előálljanak az igazsággal, hiszen az embereket elvitték más irányba.Mégis hogyan venné ki magát, ha mindent az emberek elé tárnának ennyi idő elteltével? Meginogna a beléjük vetett hit!
Azt láttátok már bizonyára sokan, hogy a Pápa nyakában lógó medál, igaz ugyan hogy kereszt alakú, de korántsem Jézus, hanem egy egyiptomi fáraó van rajta, keresztbetett karokkal.

Említettem az Orion övet is, ami viszont nem csak a Vatikánhoz, de a Pálosokhoz is szorosan kacsolódik. Hiszen a Pilisi piramisok valóban az Orion övön helyezkednek el, és elhelyezkedésük megegyezik az Egyiptomi három piramiséval. Nem a semmiért, és még csak nem is a véletlen műve. Egyébként pedig a piramisok némelyike a föld alatti alagutakon keresztül összeköttetésben is állnak egymással.
Némi érdekesség még, hogy a Pilisben anno működött egy Shalohin szerzetesekből álló falucska is. Mára azonban a honvédség birtokában van, és el is van kerítve, őrzik, védik a romos állapotban lévő épületeket, a nap 24 órájában.
A környéken egyébként megtalálható néhány, egykori Pálos kolostorrom is, sőt az egyikben, amelyik a legközelebb található a piramisokhoz, nem meglepő, hogy alagutak is vannak, az viszont már meglepőbb- vagy mára már az sem- hogy ez bizony, bár be van omolva, viszont a piramisok irányába indul.
 Továbbá ott található a közelben egy Nimród nevezetű egykori hotel. Ez nem csak a neve miatt keltheti fel az érdeklődését az arra kószálóknak, hanem a miatt is, amilyen állapotban ott hagyták. Gondolok itt arra, hogy mintha sürgetve kellett volna elhagyniuk a helyet az egykor ott lévőknek, hiszen az ablakon bepillantva látható néhány érdekes és elgondolkodtató dolog. A recepción a kulcsok, papírok otthagyva, dokumentumok az asztalon, hamutartóban a csikkek, a medencében a poshadt víz, stb... Vajon ki zavarta ki onnan az embereket, és miért? Így otthagyni egy egykor virágzó hotelt, vétek, és nem kevésbé igen különös is.

Kicsikét előhozakodnék még a jelenlegi Pápával is.
Nem elfelejteni kérem, hogy sokszor ő maga utalt arra, hogy rövid lesz a Pápasága, sőt, kérte a híveket, hogy imádkozzanak érte.
2015-ben ki is jött néhány cikk, és azt hiszem később is, ami azzal foglalkozott, hogy rövid életű lesz a Pápasága. Egyes írásokban 4-5 évet jósolnak, illetve jósolja ő saját magának is, ami 2013-tól számolandó.
  A vatikáni könyvtár is szót érdemel. Tudva levő, hogy iszonyú sok ezoterikus könyvet is őriznek ott vákuumzárású termekben, a világ minden tájáról összegyűjtve azokat, kivonva a forgalomból, mert hm... valahogyan csak őrizni kell a tudást. A tudást, ami pedig bennünk van. De erre rá is kell ám jönni valahogyan. Az igazi, valódi tudás birtoka nélkül, irányíthatókká válunk.
Ha jól tudom, sokan reménykedtek benne, hogy Ferenc pápa mégis megteszi a nagy bejelentést. Talán majd elő is áll vele, és lehet az lesz az utolsó, amit a Pápasága alatt tenni fog. Talán elindítja majd a híveket a jó irányba.

  Nem annyira régen érdekes videó kezdett terjedni az interneten, rengetek jelképpel és hasonlóval. Ez volt a Pestisdoktoros videó. Amit ebből kiemelnék, az egy aprócska kis részlet lenne csupán, ahol is ezt említették:S. P. Q. R. - ez a felirat egy csatornafedél Rómában. Az üzenet pedig, hogy: Lődd át egy nyíllal a sas szívét!
Ez a rövidke kis üzenet, nem egyebet takar, mint azt, hogy Róma bukása és vele az egyházé is egy belülről érkező támadás miatt fog bekövetkezni. Ehhez az üzenethez köthető egy kis történet is, ami bárhol megtalálható az interneten. A lényege, hogy a sast a saját tollából készült nyíllal lövik szíven. A legvégén persze felismeri ezt, de akkor már késő.
Ha már a jelképeknél is elidőztem némileg, cseppnyi érdekességet megtudtam a Denveri reptér kapcsán is. A Denveri reptér egyfajta világok közötti kapocs. Nem véletlen a sok szimbólum, amit persze ahogy lehet letagadnak, de ez nem összeesküvés elmélet, ezek tények. Aki akarja, az láthatja, aki nem, az egészen mást lát meg bennük.
Nem véletlenül lehet annyiféleképpen értelmezni, mint ahogyan minden mást is, amiben rejtett jelentéstartalmak vannak. Ez mindig is így volt, és lesz is mindaddig, amíg a fátyol fel nem lebben a sok titokról.
 Sok-sok összeesküvés elmélet idővel majd tényként kerül elő ismét. Csak idő kérdése. Ezt már megtanultam. Minden csak idő kérdése.

Ami nagyon bosszantó... igazából sok igencsak bosszantó dolog van, és az ember mindig szinte csak bosszankodik, ahogyan halad előre a kanyargós úton. De ez van. Tehát ami még igencsak agybaj kategória, amit még egykor régebben Clara írt nekem.
Konkrétan az, hogy az emberekkel csak elhitetik, hogy szabadon dönthetnek vagy cselekedhetnek, pedig nem. A megvezetésükre a médiát, és saját félelmeiket használják. Elhitetik velük, hogy a világ kezd egyre veszélyesebb hely lenni, egyre több a betörés, a gyilkosság, a haláleset. Ettől ők elkezdenek félni, és saját maguk kérik "bebörtönzésüket" azzal, hogy több kamerát szereltetnek fel elszórtan a városok utcáin, mellyel aztán jobban megfigyelhetőek, és szabályozhatóbban lesznek. Ők maguk teremtenek Rendőrállamot, abban a tévhitben leledzve, hogy biztonságban vannak, miközben épp az ellenkezője történik. Napjainkban már nincs egy szabad föld, amire ne rónának ki adót, lassan nem lesznek szabad utak sem. Mindenre adókat szabnak ki, mindent leszabályoznak, még azt is megmondják, hogyan építheted fel a házad, az milyen színű, milyen elrendezésű lehet, és teszik ezt mindazért, hogy élesebb rálátásuk legyen az emberekre. Nem építhetsz átláthatatlan kőkerítést magad köré, mert akkor nem tudnák kellően ellenőrizni, hogy mit csinálsz a saját házad udvarán! Mindent és mindenkit az ellenőrzésük alatt tudnak tartani például a közösségi oldalakkal, melyeket pontosan azzal a céllal hoztak létre, hogy mindent megtudjanak az emberekről. Ki mit szeret, mit csinál, kik a barátai, stb. Arra törekszenek, hogy a fiatalság állandó netközelben legyen. Azt hiszed, egy ártatlan programot, filmet, vagy zenét töltesz le a gépedre, de valójában lejön vele valami más is. Egy afféle láthatatlan belső ellenőrzés, mely által betekintést nyerhetnek a géped teljes tartalmába, hozzáférnek személyes dolgaidhoz, adataidhoz, jelszavaidhoz.

Edward Snowden 2016-os filmjét ajánlatos megtekinteni.
Az emberek abban a hitben vannak, hogy milyen hasznos, és jó dolog az internet elterjedése, pedig ezzel is csak saját szabadságukat korlátozzák. Ez csakis azoknak lehet igazán jó, akik ki tudják játszani a rendszert.
Minden esetre sok-sok filmnek van valóság alapja, erre is rájöttem. És mindig sikerült belefutnom ilyen filmekbe, vagy sorozatokba. Ilyen eset volt, amikor a Csúcshatás filmet néztem meg, és sóvárogtam a végén, hejj de jó is lenne ilyen bogyócska. És ha hiszitek, ha nem van ám ilyen, csak nem nekünk. Harvardi egyetemistáknak sikerült ilyen szert előállítani, ám természetesen elkobozták tőlük. De lényegében akkor is van ilyen, és ha ők elő tudták állítani, akkor más is. És még mennyi olyasmi van, amiről halvány gőzünk sincsen... elkeserítő, ám egyben izgalmas is, hiszen az mind még felfedezésre vár.




                                                             15.


Kissé félbe maradt irományom azon része, ahol is említettem, hogy a nagy közösségi hálón is létre hoztam egy oldalt. Ahol tudunk beszélgetni, eszmecserét folytatni. Csak egyszer-kétszer keveredett oda olyan emberke, aki nem odavaló még, vagy talán sosem lesz az. Na de lényeg a lényeg, feldobtam egy találkozó lehetőségét, hiszen személyesen mégis csak sokkal jobb beszélgetni. Nincsen közöttünk a nagy internetes háló. És persze egyéb okok is a háttérben álltak részemről.
  Aztán ismét felbukkant Clara. Csupán csak egy levélke erejéig, abban is egy rejtett, kódolt üzenettel. Ennek köszönhetően úgy éreztem, elkéne napolni azt a bizonyos találkozót, bár hogy arra vonatkozott-e a levélke vagy sem, az nem derült ki a számomra. Megjegyzem azóta sem.
 Egy újabb kérdés, ami lóg a levegőben. Mert, lehetett csak elterelés a részéről, vagy egyszerűen figyelmeztetés, vagy akár csupán egy -helló, figyellek ám-.
Ennek hála kicsit utána nézegettem a kódolásoknak, és olvasgattam ebben a témában is- még egy kis tanulás nem árt-mottóval. Sose tudni, lesznek-e még efféle üzenetkék, és jó lenne ha tudnám mihez is kezdjek velük, hogyan dekódoljam azokat.
 Ám lehet, hogy nem lesz több ilyen, talán nem is lényeges. Majd kiderül idővel ez is, ahogyan annyi minden más is.
De mivel nagyon makacs emberke hírében állok, eme kis megingásom rövidke időre szólott, így a talit ismét felhoztam mint lehetőséget. Ne már hogy bármi megakadályozzon a terveimben. Én döntök és kész. Kivéve amikor csak azt hiszem, hogy én döntök...
Hogy mi lesz a jövő azt csak sejteni tudom, és hogy hova is vezet mindez, majd kiderül.
Egyenlőre sodródom az árral, és ha egy-egy szikla elém kerül, akkor megpróbálok ellavírozni mellette, és ép bőrrel megúszni. Esetleg csak vizes leszek. Jó esetben.
Mert tudni kell, hogy minden tettünknek megvannak a következményei, a kérdés csak az, felvállaljuk-e azokat vagy sem.
Amit mindennél jobban érzek, hogy egyáltalán nem óhajtok senki bábja lenni! Sem a sorsé, sem a vezetőké, sem senki másé! Saját magam akarok lenni, saját magam akarok dönteni, és azt is szeretném, hogy senki ne szóljon bele a dolgaimba, mert tudom miket akarok, és ha kell tüzön-vize keresztülviszem azokat! Mindig is eltökélt voltam, és ha olykor a földre is kerültem, mindig felálltam, majd onnan folytattam, ahol abbahagytam. Ez mindaddig így lesz, míg élek és lélegzem.
 Ezt kívánom nektek is! Hallgassatok valakire persze, de az a valaki csak saját magatok legyen!